مرجع مهندسی رهبین دانش
وبلاگ شخصی علیرضا یونس پور

جزوه بتن یک دکتر علایی استاد دانشگاه صنعتی شاهرود درسایت قرار گرفته و حجم آن 1.3Mb و 97 صفحه می باشد. این جزوه توسط جناب مرتضی نیکوروش نوتبرداری شده است (با تشکر از ایشان). گرچه این جزوه بر اساس آبا می باشد، ولی از مفاهیم آن می توان استفاده نمود.

لینک دانلود




تاریخ: پنج شنبه 3 اسفند 1391برچسب:,
ارسال توسط علیرضا یونس پور

این جزوه 208 صفحه و 4.5MB می باشد. حجم فایل پایین آورده شده است. فایل اصلی را می توانید از منبع اصلی (Rs10.LXB.ir) به حجم 19Mb دانلود نمایید.
این جزوه توسط مهندس سلطان آبادی در کلاس درس آقای مهندس جعفری نت برداری شده است. مدرس این درس جناب آقای مهندس جعفری،عضو هیات علمی و مدیر گروه عمران دانشگاه غیرانتفاعی همدان و مدیر وبسایت اینترنتی ایران سازه در رابطه با این جزوه نکته زیر را یادآور شده اند:
نقل قول از مهندس جعفری: با تشکر از آقای رضا سلطان آبادی که زحمت این جزوه را کشیدند. این نکته را بد نیست یادآور بشوم که سرفصلهایی که من درس دادم منطبق بر سرفصلهای اصلی این درس نیست. به طور مثال به بحثهای تئوریک نپرداخته ام و به جای آن سعی کردم به مباحث محاسباتی بیشتر بپردازم. از بین مباحث مختلف هم سعی من این بوده است که مباحث پرکاربردتر را در اولویت قرار دهم و علی الخصوص نگاهی به قابهای EBF داشته باشم که در هیچیک از دروس دیگر فرصت برای تدریس آن نیست. ضمن اینکه کلاً سرفصلها در حدی تنظیم شده است که در 13 جلسه 135 دقیقه ای قابل جمع کردن باشد.

لینک دانلود




تاریخ: پنج شنبه 3 اسفند 1391برچسب:,
ارسال توسط علیرضا یونس پور

جزوه طراحی سازه های بتن آرمه با رویکرد تغییرات ACI2008 در سایت قرار گرفته و حجم آن 3.6Mb و 61 صفحه می باشد. این جزوه توسط آقای مهندس رضا بهداد مهر در کلاس ارتقا پایه دو به پایه یک نظام مهندسی اصفهان نوتبرداری شده است (با تشکر از ایشان که جزوه را در اختیار سایت قرار داده اند). مدرس دوره جناب آقای دکتر مستوفی نژاد، استاد دانشگاه صنعتی اصفهان می باشند.

لینک دانلود




تاریخ: پنج شنبه 3 اسفند 1391برچسب:,
ارسال توسط علیرضا یونس پور

جزوه بارگذاری دکتر زاهدی استاد دانشگاه علم و صنعت ایران در سایت قرار گرفته و حجم آن 4.8Mb و 166 صفحه می باشد. این جزوه توسط جناب محمد مهدی مداح نوتبرداری شده است.

لینک دانلود




تاریخ: پنج شنبه 3 اسفند 1391برچسب:,
ارسال توسط علیرضا یونس پور
ارسال توسط علیرضا یونس پور

دانلود جزوه محوطه سازی




تاریخ: پنج شنبه 3 اسفند 1391برچسب:جزوه محوطه سازی,
ارسال توسط علیرضا یونس پور

امروز هم با شما هستیم با یک جزوه خوب مقاومت برای کسانی که تصمیم دارند برای کنکور کارشناسی ارشد درس بخوانند این جزوه سر کلاس های مهندس شمالی مدرس کنکور کارشناسی ارشد تهیه شده است و بصورت دستنویس و 85 صفحه میباشد که در ادامه میتوانید آن را دانلود بفرمایید.

لینک دانلود




تاریخ: پنج شنبه 3 اسفند 1391برچسب:مقاومت مصالح,مهندس شمالی,کنکور ارشد,
ارسال توسط علیرضا یونس پور

کتابهای پیام نور همیشه ساده ترین کتاب ها برای یادگیری برخی از درس ها مثل ریاضیات است امروز برای شما حل تمرین ریاضی عمومی ۱ و ۲ پیام نور را که یکی در ۹ فصل و یکی در ۱۲ فصل تدوین شده برای دانلود در ادامه آماده کرده ایم که امیدوارم نهایت استفاده را برید.
 

دانلود حل تمرین ریاضی ۱

دانلود حل تمرین ریاضی 2




تاریخ: پنج شنبه 3 اسفند 1391برچسب:کتاب ریاضی عمومی ۱و۲ پیام نور,
ارسال توسط علیرضا یونس پور
ارسال توسط علیرضا یونس پور
ارسال توسط علیرضا یونس پور

این فایل PDF داری 101 صفحه و حجم تقریبی 8 مگابایت می باشد.

لینک دانلود




تاریخ: پنج شنبه 3 اسفند 1391برچسب:مدیریت حرفه ای پروژه ها,
ارسال توسط علیرضا یونس پور

اين جزوه بسيار ارزنده از كلاس هاس دكتر عباسي از دانشگاه تهران دستنويس شده و 90 صفحه دارد كه زحمت ارسال آن را جناب مهندس رضا کوچکی دوست عزيز و همراه واقعي سايت براي ما فرستادند و در ادامه براي دانلود آماده شده است.
 

 

دانلود جزوه بارگذاري دانشگاه تهران( دكتر عباسي)

 




ارسال توسط علیرضا یونس پور

آیا نوابغ جهان در حال اتمامند؟ آیا ما کوپرنیک، داروین و یا انشتین دیگری که اساس باورهایمان را درهم بریزند نخواهیم داشت؟ مردی که می داند می گوید شاید نه.

دین کیث سیمنتن – Dean Keith Simonton پروفسور روانشناسی از دانشگاه کالیفرنیا – دیویس بیشتر کار خود را به مطالعه نابغه ها صرف کرده است- او نابغه ها را کسانی می نامد که دارای بالاترین درجه خلاقیت علمی هستند. او کاملاً اعتقاد دارد که دیگر نابغه ای وجود ندارد. دلیل این امر می تواند به سادگی این باشد که علم تغییر کرده است.

روانشناسان دیگر و حتی متخصصین ژنتیک این بحث را پیش کشیده اند که جوامع مدرن به طرز شگفت انگیزی دچار ...



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 1 اسفند 1391برچسب:,
ارسال توسط علیرضا یونس پور

ناسا اعلام کرد شهاب سنگی که جمعه آسمان روسیه را در نوردید و به زمین برخورد کرد باعث زخمی شدن بیش از ۱۲۰۰ نفر شده است. گزارش ها حاکی از این هستند که شدت این برخورد معادل با ۳۰ برابر قدرت بمب هسته ای بود که در جریان جنگ جهانی دوم توسط آمریکایی ها بر سر مردم هیروشیما در ژاپن ریخته شد.

گفته می شود این سنگ بیش از ۱۷ متر طول داشته و وزن آن ده هزار تن بوده است که جمعه آسمان منطقه ی اورالز...



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 1 اسفند 1391برچسب:شهاب سنگ,
ارسال توسط علیرضا یونس پور

امروزه متداولترین نوع پی در ساختمانها، پی نواری میباشد. اما با وجود استفاده عمومی از این پیها به نظر میرسد که هنوز در روش طراحی این پی ها ابهاماتی وجود دارد، که نیاز به بحث و بررسی آنها میباشد. در این مقاله ابتدا به روش معمول در طراحی این پی ها توسط همکاران اشاره کوتاهی میشود و در قسمت بعدی ابهامات موجود در این روش طراحی مطرح و مورد بررسی قرار میگیرد.
-روش معمول در طراحی پی های نواری
معمولآ مهندسان محاسب پی های نواری را با فرض صلبیت نسبی پی در مقایسه با خاک زیر پی و در نتیجه با فرض توزیع یکنواخت و یا خطی تنش در زیر پی و بدون استفاده از برنامه های کامپیوتری مبتنی بر تئوریهای اجزاء محدود (نظیر..



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 1 اسفند 1391برچسب:پی های نواری,
ارسال توسط علیرضا یونس پور
نکات اجرایی زیرسازی پی :
فرض کنید یک پروژه اسکلت فلزی را بخواهیم به اجرا در آوریم، مراحل اولیه اجرایی شامل ساخت پی مناسب است که در کلیه پروژه ها تقریبا یکسان اجرا می شود، اما قبل از شرح مختصر مراحل ساخت پی، باید توجه داشت که ابتدا نقسه فونداسیون را روی زمین پیاده کرد و برای پیاده کردن دقیق آن بایستی جزییات لازم در نقشه مشخص گردیده باشد.

از جمله سازه به شکل یک شبکه متشکل از محورهای عمود بر هم تقسیم شده باشد و موقعیت محورهای مزبور نسبت به محورها یا نقاط مشخصی نظیر محور جاده، بر زمین بر ساختمان مجاور و غیره تعیین شده باشد. ( معمولاً...



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 1 اسفند 1391برچسب:زیرسازی پی,اسکلت فلزی ,
ارسال توسط علیرضا یونس پور

در سال های اخیر، محافظت از پی به شکل فزاینده ای، تبدیل به یک تکنیک طراحی کاربردی در سازه ساختمان ها و پل زلزله قرار دارند، گشته است. انواع گوناگونی از سازه ها با استفاده از این شیوه ساخته شده اند و بسیاری دیگر نیز در فاز طراحی قرار داشته و یا در حال ساخت هستند. اغلب ساختمان های تکمیل شده و آنهایی که در حال ساخت هستند، به شکلی از اسباب حفاظتی لاستیکی در سیستم های خود بهره می برند.
تفکر نهفته در پی مفهوم محافظت از پی، بسیار ساده است. دو دسته سیستم حفاظتی وجود دارند. سیستمی که در سال های اخیر به شکل گسترده ای مورد استفاده قرار گرفته است دارای این مشخصه است که در آن از اسباب الاستومری استفاده شده است، الاستومری که از لاستیک طبیعی و یا نیوپرن ساخته شده است. در این شیوه، ساختمان و یا سازه از مولفه های افقی زمین لرزه با استفاده از یک لایه واسط، که دارای سختی افقی پایینی است و...



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 1 اسفند 1391برچسب:محافظت از پی,
ارسال توسط علیرضا یونس پور
روش استاندارد آزمایش برای آزمایش نفوذ (Standard Penetration Test) و نمونه گیری ازخاک ها با لوله شکافدار (نمونه گیر دو کفه ای) این روش آزمایش طرز پیشروی نمونه گیر لوله ای دو کفه ای، برای بدست آوردن نمونه خاک معرف و اندازه گیری مقاومت خاک در مقابل نفوذ نمونه گیر، را شرح می دهد و بطور کلی بعنوان آزمایش نفوذ استاندارد (SPT) شناخته شده است.
 
این استاندارد تمام موارد ایمنی مربوط به کاربرد آنرا بیان نمی کند، در مسئولیت استفاده کننده از این استاندارد است تا دستور العمل های تندرستی و ایمنی مناسب را تهیه نماید و قبل از استفاده قابلیت اجرایی محدودیت های تعدیلی را...


ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 1 اسفند 1391برچسب:آزمایش نفوذ استاندارد ,
ارسال توسط علیرضا یونس پور

روانگرایی خاک (Liquefaction) پدیده ای است که بدلیل کاهش سختی و مقاومت خاک در اثر وارد آمدن نیروی زلزله یا یک بارگذاری سریع صورت می گیرد. روانگرایی خاک و پدیده های مرتبط با آن در زلزله های سالیان گذشته صدمات زیادی را در سراسر جهان وارد کرده اند. روانگرایی فقط در خاکهای اشباع صورت می گیرد. آب موجود بین ذرات خاک فشاری را به ذرات خاک وارد می کند که این فشار سبب می شود ذرات خاک بطور محکم بهم فشرده شوند. پیش از زلزله فشار آب نسبتآ کم است اما با وقوع لرزش زلزله فشار آب افزایش یافته بطوریکه ذرات خاک به سرعت در کنار هم شروع به حرکت...



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 1 اسفند 1391برچسب:روانگرایی خاک ,
ارسال توسط علیرضا یونس پور

آزمایش تعیین درصد رطوبت (Moisture Test)
الف ـ مقدمه
آزمایش تعیین درصد رطوبت احتمالاً رایج ترین و ساده‌ترین نوع آزمایش آزمایشگاهی مکانیک خاک است که می‌تواند بر روی خاکهای دست خورده یا دست نخورده انجام شود.
ب ـ مراحل آزمایش
1- به کمک یک ترازو، جرم یک ظرف خشک و تمیز (MC)را اندازه بگیرید. ظرف محتوی نمونه، غالباً فلزی است. شماره...



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 1 اسفند 1391برچسب:استاندارد ASTM,تعیین درصد رطوبت خاک ,
ارسال توسط علیرضا یونس پور
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت: